O femeie 62 de an si-a pierdut viata in urma unui eveniment rutier petrecut luni dupa-amiaza, in apropiere de municipiul Onesti, sensul de mers dinspre Tg. Trotus.

Un tânar de 35 de ani, din Tg. Ocna, a pierdut controlul masinii intr-o succesiune de curbe si s-a rasturnat in afara carosabilului, ajungând aproape de albia râului Trotus, diferenta de nivel fiind de mai bine de cinci metri.

In urma accidentului, pasagera de 62 de ani a suferit leziuni grave si a fost resuscitata minute in sir de catre echipele medicale ajunse la fata locului, insa fara rezultat, in final fiind declarat decesul acesteia.

PUBLICITATE

Soferul si o minora de 11 ani au fost transportati la spitalul din Onesti pentru ingrijiri medicale, iar o alta persoana, care se afla in masina, a scapat fara leziuni.

Politistii de la Rutiera au deschis o ancheta pentru ucidere din culpa, urmând sa stabileasca imprejurarile exacte in care s-a produs evenimentul.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Pentru ca drumurile din Romania au fost facute si proiectate numai de idioti!!! Parca special pentru accidente! De ce exista succesiune de curbe??? S-a trasat soseaua dupa unul care mergea beat pe un drum??? Avem curbe si acolo unde nu se justifica! Doar de dragul de a nu avea o sosea dreapta! In strainatate sunt evitate la maximum curbele! Exista viaducte si tunele prin toate dealurile si prin toti muntii! La noi nu gasesti cativa kilometri fara curbe! Chiar si in ses! Daca se mai si reabiliteaza, chiar accentueaza curbele, desi se puteau diminua! Vai de capul nostru pe ce hal de sosele circulam si ne riscam zilnic vietile!!! Cred ca avem cele mai periculoase sosele! Nu e zi fara accidente!

      • Da, Gelu, chiar si soferii care respecta legea sunt pusi in dificultate de soselele intortochiate, curbate, inguste si prost marcate si semnalizate!!!! Nici GPS-urile nu fac fata sa te scoata la destinatie din incalceala de drumuri! E aventura curata sa traversezi un judet!

LĂSAȚI UN MESAJ