FOTO: Ionut Lucian Rotaru‎ / Facebook

Astăzi, un autoturism a ieşit de pe drumul european 85, la Răcăciuni, şi a ajuns în gardul unui imobil. La volan se afla un bărbat de 62 de ani, din judeţul Buzău, care cel mai probabil pe fondul oboselii în conducere a pierdut controlul, a ajuns pe contrasens şi apoi în afara carosabilului.

În urma impactului, pasagera din maşină, o femeie de 65 de ani, tot din Buzău, a fost rănită, se pare uşor, şi a fost transportată la spital pentru investigaţii.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul şi s-a stabilit că nu consumaseră alcool. Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ