In aceasta dimineata, in jurul orei 9.00, la intersectia strazilor George Bacovia cu Pacii s-a produs un accident de circulatie soldat cu ranirea unuia dintre soferi.

Potrivit politistilor, un barbat de 44 de ani, din comuna Parincea, aflat la volanul unui autoturism, când a ajuns in intersectia mai sus mentionata nu a respectat semnificatia indicatorului „Oprire” si a intrat in coliziune cu un taxi condus de un bacauan de 53 de ani.

_MAF1588

PUBLICITATE

In urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate iar soferul de 44 de ani a fost ranit usor si transportat la spital de catre un echipaj de ambulanta, fara sa fie necesara internarea sa.

Politistii i-au testat pe cei doi cu etilotestul, rezultatele fiind negative.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. La acel “STOP” vizibilitatea este foarte scazuta din cauza autoturismelor parcate pe partea stanga pana aproape de trecerea de pietoni, fiind nevoit sa ies foarte mult cu autoturismul in intersectie pentru a ma asigura (avand o masina mai mica),iar viteza pe Bacovia a crescut mult dupa asfaltare. Un indicator care sa limiteze spatiul de parcare ar fi binevenit!

  2. Ce cauta toti peizanii astia prin Bacau ? Nu au de lucru acasa ? Toti trantorii umbla leoarca prin oras, ca sa traga de timp, in loc sa stea dracu la ei in grajd si sa mulga vaca !

LĂSAȚI UN MESAJ