La data de 17.07.2015, Poliţia oraşului Buhuşi a fost sesizată telefonic prin serviciul 112 de către un bărbat de 34 ani, cu privire la faptul că pe str. Republicii din oraşul Buhuşi a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat din primele cercetări că un bărbat care se deplasa cu un autoturism pe str. Republicii din oraşul Buhuşi, a accidentat o bătrână de 74 ani, care a traversat neregulamentar strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Buhuşi, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar victima a fost transportată la Spitalul Buhuşi în vederea acordării de îngrijiri medicale.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ