Accident grav la Buhoci

  Astăzi la prânz, pe DN 2F, pe raza comunei Buhoci, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

  Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din Bacău, care în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil umed și curbă deosebit de periculoasă la dreapta, după cum spun polițiștii, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ajuns în afara drumului, unde s-a izbit violent de un copac.

  În urma impactului puternic, conducătorul auto a rămas încarcerat în autoturism și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru scoaterea sa dintre fiarele contorsionate și transportul la Unitatea de Primiri Urgențe Bacău.

  Victima era conștientă în momentul în care a fost prealuată de echipajul de ambulanță, dar a suferit leziuni severe, fiind internată în spital pentru îngrijiri medicale.

  La locul accidentului, polițiștii de la Serviciul Rutier au efectuat cercetări și continuă ancheta pentru vătămare corporală din culpă.

  Alte articole