Ieri, la ora 16:15, pe Calea Marasesti din municipiul Onesti, s-a produs un accident uşor de circulaţie în următoarele împrejurări:

Un bărbat de 59 ani, din mun. Oneşti, jud. Bacău, în timp ce conducea un autoturism, efectuând manevra de mers înapoi pentru a ieşi dintr-o parcare amenajată, a surprins şi accidentat un bărbat de 66 ani, din Onesti, pensionar, care se afla pe marginea părţii carosabile, în spatele autoturismului, în partea stangă.

În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 66 ani, care a fost transportat la Spitalul municipal Oneşti, nefiind necesară internarea acestuia.

PUBLICITATE

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei, conform metodologiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe langă Judecătoria Oneşti, cu propuneri corespunzătoare .


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ