FOTO: Cātā Iuly

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs, în această după-amiază, la intersecţia străzilor Prelungirea Bradului cu Venus, din municipiul Bacău.

Un echipaj de poliţie de la Secţia 2, aflat în trafic pe strada Ştefan cel Mare, a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui tânăr de 20 de ani, din Bacău, care se deplasa cu un autoturism, dar cum acesta ar fi ignorat semnalul, agenţii au pornit în urmărirea sa.

În intersecţia mai sus menţionată, cel urmărit a acroşat un autoturism, condus în faţa sa de o femeie de 41 de ani. Imediat după impact, tânărul a coborât din maşină şi a fugit printre blocuri, fiind prins şi imobilizat de poliţişti.

În urma evenimentului rutier, şoferiţa de 41 de ani, dar şi o minoră de 7 ani, aflată în maşina sa, au fost rănite şi au ajuns la spital cu ambulanţele.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns ulterior şi tânărul, fiind şi el rănit uşor.

Acesta a fost testat de poliţişti cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, însă în urma verificărilor s-a constatat că nu posedă permis de conducere.

Oamenii legii fac acum cercetări pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis.

Alte articole