Un accident destul de serios s-a petrecut, in aceasta dupa amiaza, in zona strazii Alexandru cel Bun. In incident a fost implicat un autoturism cu numar de Bucuresti, cel mai probabil apartinând unei companii din Capitala, si un biciclist.

Judecând dupa bicicleta care era trântita la pamânt cu rotile deformate, dar si a parbrizului turismului complet spart, a bucatilor portocalii de plastic, cel mai probabil rezultate din semnalizarea sparta a vehicolului, impactul a fost destul de violent.

In incident a mai fost implicat si un autoturism parcat pe partea dreapta. Din primele constatari, se pare ca soferul autoturismului care se deplasa de pe Aleea Visinului spre strada Alexadru cel Bun nu ar fi acordat prioritate si astfel a impactat biciclistul.

PUBLICITATE

Cert e ca, la fata locului, au sosit doua echipaje de politie care au inceput masuratorile si restul evaluarilor accidentului, in paralel cu redirijarea traficului. Un tânar ce parea a fi victima avea mâna stânga infasurata in bandaj din care se vedeau urme sângerii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ