Primăvara are cu siguranță acel CEVA! Acest lucru este mirosul de iarbă proaspăt tăiată, farmecul florilor înflorite farmecul primelor furtuni și… dorința de schimbare! Primăvara, aproape toată lumea are dorința unei mici metamorfoze a interiorului, împrospătarea acestuia, dându-i un caracter nou astfel încât să-l întâmpine cu demnitate, să se trezească dintr-o stagnare specifică iernii și să întâmpine noul anotimp. Desigur, cu ajutorul accesoriilor potrivite! Alături de cele mai noi decorațiuni pentru camera de zi va intra un pic de aer proaspăt, datorită căruia veți respira cu mare plăcere.

Accesorii atractive pentru camera de zi – care trebuie alese? 

Nimic nu schimbă caracterul unui interior la fel de mult ca textilele noi. Sunt cele mai vizibile – noua husă de canapea, asortată cu draperiile și pernele decorative, poate schimba diametral interiorul camerei de zi. Primăvara este cel mai bine să alegeți culori energice, luminoase sau pasteluri – acestea vor oferi luminozitate și prospețime. De asemenea, merită să aveți grijă de cantitatea potrivită de plante – florile vii, verzi, vor oferi atât interiorului, cât și proprietarilor săi energie pozitivă și vor avea un efect pozitiv asupra sănătății. De asemenea, de mare importanță este amenajarea corespunzătoare a pereților. Primăvara este momentul perfect pentru a schimba unele imagini sau fotografii sau pentru a găsi ceva complet nou care să le înlocuiască, de ex. un ceas de peretecare va măsura timpul până la vară și vacanța mult dorită, fiind în același timp un decor frumos și un element foarte stilat al amenajării.

Ceasuri de perete pentru camera de zi – care merită alese?

Cu cuc? din lemn? Modern? Ceasurile de perete pentru camera de zi pot surprinde prin aspectul lor neevident, ceea ce face ca acestea să fie un decor perfect pentru interior. Pot fi de diferite dimensiuni și de aceea pot fi folosite pentru amenajarea chiar și a unui spațiu care crează probleme de amenajare. Și care merită alese? Ceasurile de perete clasice, cu pendul, cu „bim-bam” caracteristic, masiv și lemnos, nu sunt de loc de domeniul trecutului! Mai mult decât atât, sunt alese cu entuziasm pentru interioarele eclectice. De asemenea, sunt binevenite ceasurile moderne, fără carcasă, datorită căreia cifrele și acele pot fi aranjate într-un mod interesant, precum și industrial, ceasuri stilizateperfecte pentru pereți din cărămidă și lemn. Merită să știți că ceasurile cele mai frecvent alese sunt cele analogice, dar… poate un ceas digital mare va fi o soluție interesantă? Cu siguranță va fi perfect pentru un interior neobișnuit.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE