Aproape 4 ore au avut la dispozitie absolventii-someri pentru a-si incerca norocul la bursa locurilor de munca desfasurata la Muzeul de Istorie “Iulian Antonescu”.

La 9.00, ora deschiderii, erau prezenti, insa, doar aproximativ 50 de someri, printre care s-au aflat putini absolventi.

Participarea lor pe parcursul zilei la acest eveniment s-a dovedit la fel de modesta. Pina la 12.45, ora inchiderii bursei, prin fata angajatorilor prezenti cu oferte de munca s-au perindat 700 de someri, dintre care 650 sunt absolventii promotiei 2014-2015, ceea ce reprezinta mai putin de jumatate dintre cei inscrisi in baza de date a agentiei de somaj.

PUBLICITATE

Pentru cei 700 de participanti, agentii economici au pus la bataie peste 900 de locuri de munca. Pina la final, au fost selectati 350 de someri in vederea sustinerii interviului si ocuparii unui post vacant.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ