24 iulie 2024
EconomieA zecea filială a CAR Progresul CFR Comănești a fost deschisă în...

A zecea filială a CAR Progresul CFR Comănești a fost deschisă în Bacău

Un proiect mai vechi al uneia dintre cele mai importante instituții financiare nebancare din Moldova și din România, CAR Prograsul CFR Comănești, a prins viață sâmbătă, 25 august. În această zi a fost deschisă oficial, în Bacău, în zona de sud a orașului, a zecea sa filială, care se alătură celor din Comănești, Onești, Ghimeș-Făget, Dărmănești, Focșani, Adjud, Târgu Mureș, Iași și Piatra Neamț.

La evenimentul deschis cu o slujbă creștin-ortodoxă de sfințire, au fost prezenți, alături de salariați ai filialelor instituției, de membri și viitori membri ai ei, președintele director general Liviu Mazilu, președintele onorific al Consiliului director, Constantin Cristea, care a condus timp de 16 ani instituția, vicepreședintele Valentin Savin, directoarea executivă Viorica Mazilu și directoarea economică Sanda Pământ.„Am deschis în Bacău al zecelea punct de lucru al instituției juridică – a spus Liviu Mazilu. Dar, instituția și-a început activitatea mult mai devreme, sub patronajul unui sindicat de întreprindere. Acum avem peste 23.000 de membri în sucursalele din toată țara, în care lucrăm cu 43 de salariați.

Acum am venit și în Bacău, unde mai sunt și alte instituții ca a noastră. Suntem bucuroși că am venit în mijlocul lor, pentru că astfel trebuie să ținem serviciile oferite de noi la standarde înalte”.

Despre activitatea CAR-ului din Comănești au vorbit și Viorica Mazilu și expertul contabil Mihai Vâlvă. „Inițial – a precizat Viorica Mazilu –, am fost singura salariată a acestui CAR. L-am condus timp de 40 de ani și sunt mereu mândră de toți salariații noștri”.

„Nu am fi reușit realizările la care am ajuns fără aportul colectivului nostru și în special al doamnei Viorica Mazilu. Eu spun mereu că nu putem trăi din plin prezentul dacă nu apreciem trecutul, iar actualul președinte al instituției a înțeles perfect acest lucru, poate și pentru că în ultimii patru ani a fost mereu aproape de deciziile pe care le-am luat. Acum sunt sigur că după filiala Bacău 1 a CAR Progresul CFR va urma și Bacău 2.”
Constantin Cristea, președintele onorific al Consiliului directorspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri