Un bacauan a postat pe pagina personala si pe un grup de pe un site de socializare fotografiile a trei indivizi, doi dintre ei minori, care ar fi incercat sa fure un telefon mobil pe care el l-a scos la vânzare pe internet.

Un prieten al proprietarului a intermediat vânzarea iar in momentul in care s-a intâlnit cu doi dintre asa-zisii cumparatori, ce de-al treilea suspect ar fi aparut cu o cagula pe cap si cu un spray paralizant l-ar fi atacat pe vânzator si ar fi incercat sa fure telefonul.

Ar fi reusit in schimb sa sustraga doar cutia cu accesoriile telefonului. Totul s-ar fi petrecut in apropierea Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau si desi este o zona circulata, se pare ca acestia ar fi asteptat momentul in care prin zona nu trecea nimeni si au actionat. Cazul a fost reclamat la Politie.

PUBLICITATE

„Sub coordonarea unitatii de parchet, se continua cercetarile pentru a se stabili imprejurarile exacte in care s-a petrecut evenimentul”, a declarat insp. pr. Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau. Cei trei sunt cercetati in stare de libertate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ