Pentru a treia zi consecutiv, bacauanii s-au adunat in fata Prefecturii. De data aceasta doar circa 150 de persoane au participat la manifestatie. O manifestatie care nu a mai fost – s-a spus – impotriva sistemului politic, ci pentru a marca punctual cateva revendicari educationale.

Asta si pentru ca marea majoritate a participantilor la protestul de vineri a fost formata din elevi de liceu.

Au luat cuvantul mai multe fete care au spus ca au venit la manifestatie pentru ca-si doresc ca, dupa terminarea studiilor sa profeseze in Romania nu in strainatate si care au spus ca nu vor sa traiasca intr-o tara corupta si vanduta strainilor.

PUBLICITATE

A luat cuvantul si un batranel care a cerut scoaterea PSD in afara legii si anularea tuturor legilor “date de Iliescu” si sa se construiasca mai putine discoteci si mai multe biserici. I s-a luat portavocea din mana dupa ce a spus ca incendiul de la Colectiv a fost o pedeapsa pentru comportamentul victimelor.

La circa 30 de minute dupa inceperea mitingului a aparut, din nou, galeria echipei de fotbal, care avea propriul show, legat tot de demisia primarului Stavarache. O buna bucata de vreme a parut ca exista doua mitinguri diferite: unul al elevilor si celalalt al galeriei.

Cei din galerie au fost invitati sa ia cuvantul si ei la portavoce, dar au refuzat spunand ca ei n-au venit sa vorbeasca.

[wonderplugin_gallery id=”385″]

Pana la urma, scandarile impuse de galerie i-au molipsit si pe elevi.

In cele din urma s-a decis sa se plece in mars pana la statuia lui Stefan cel Mare si inapoi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ