Foto: Ieremia Cosa / facebook

Ca in fiecare an, in Piata Tricolorului va fi impodobit cel mai mare brad din oras. Acesta a putut fi observat deja de trecatori, intrucât angajatii Directiei Servicii Publice l-au montat la locul lui inca de sâmbata.

„Bradul provine din Ocolul Silvic Comanesti si are 20 metri inaltime. Pe 2 decembrie vom incepe ornarea lui, care va fi diferita in acest an, ca o surpriza pentru bacauani.

La finalul sarbatorilor, din trunchiul sau vom face mobilier urban, ca si in anii anteriori”, a declarat Gabriel Gritcu, directorul serviciului.

PUBLICITATE

2015-11-28 13.52.29

Acesta a mentionat ca instalatiile luminoase au fost in mare parte montate in oras, iar unele dintre ele au fost deja aprinse pentru nu sunt legate separat de reteaua de iluminat. Singurele lumini care se vor aprinde concomitent cu bradul sunt cele tot din centru.

Ecologistii trebuie sa stie ca bradul adus in acest an era unul marcat, care avea niste probleme, asadar nu a fost sacrificat inutil. Aprinderea sa va avea loc, cel mai probabil, in perioada sarbatorii de Sf. Nicolae.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ