Daca la 1 mai, in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, erau 300 posturi vacante, in momentul de fata, sunt 238. In cadrul acestora, in continuare, ponderea o detin posturile din industria textila si a incaltamintei.

Astfel, in aceste domenii sunt disponibile 72 locuri de confectioner imbracaminte, 5-controlor calitate, 1-croitor, 10-cusator incaltaminte, 15-muncitor necalificat in confectii, 1-sef formatie industria confectiilor de imbracaminte si 2-tricoter. In sfera serviciilor se cauta 10 agenti servicii client, 10 agenti vânzari, 15 asistenti relatii publice si comunicare, 1 asistent manager, 5 casieri, 1 gestionar, 1 electrician auto, 4 mecanici auto, 3 sefi desfacere marfuri alimentare, 1 sef departament (case de marcat), 2 sefi serviciu de aprovizionare-desfacere, 4 sefi raion marfuri, 3 sefi schimb (case), 2 spalatori vehicule si 5 vânzatori.

Firme din constructii au nevoie de 1 betonist, 7 dulgheri, 5 electricieni, 4 fierari-betonisti, 1 inginer, 2 masinisti la masini pentru terasamente, 5 muncitori necalificati si 3 zidari. In alte domenii de activitate sunt libere 5 locuri de administrator de retea calculatoare, 1-consilier juridic, 2-frezor, 4-lacatus confectii metalice, 1-operator la masini unelte cu comanda numerica in prelucrarea lemnului, 2-operator la masini unelte cu comanda numerica, 1-proiectant inginer mecanic, 4-rectificator, 2-referent/inspector resurse umane, 2-sudor, 3-strungar si 3-tâmplar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ