Adolescent beat, prins conducând o mașină

La data de 24.09.2015, lucrătorii Postului de Poliţie Sascut, în urma exploatării unor informații deținute, au depistat în trafic pe raza localității, un barbat, în timp ce conducea o autoutilitară.

La solicitarea poliţiştilor, întrucât emana halenă alcoolică, acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest pentru stabilirea alcoolemiei şi a refuzat totodată să fie condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev de art 337 CP, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchet.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ