Din pacate, evenimentul rutier petrecut luni dupa-amiaza, in apropiere de municipiul Onesti, sensul de mers dinspre Tg. Trotus, s-a soldat cu doi morti si un ranit grav.

Dupa câteva ore de la internarea in Spitalul Onesti, fetita de 11 ani, ranita in acest accident a murit si ea. In unitatea medicala a mai ramas sub supraveghere soferul de 35 de ani.

Reamintim ca acesta, intr-o succesiune de curbe, a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat aproape de albia râului Trotus, la o diferenta de nivel de peste cinci metri.

La fata locului a fost declarat decesul unei pasagere de 62 de ani, pe care medicii au resuscitat-o minute in sir insa fara succes.

Politistii de la Rutiera continua cercetarile pentru stabilirea cauzei accidentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ