S-a considerat un fatalist, dar și un om pe care șansele vieții nu l-au ocolit, pentru că nici el nu le-a lasat sa treacă.

A păcălit de multe ori boala și s-a întărit iubind natura, încercând să Ie înțeleagă misterele, călăuzind generații de studenți în spiritual cunoașterii.

Ochii sfredelitori, îmblânziți de zâmbtetul deschis și sincer, ascuns și el de mustața albită și stufoasă, vor rămâne vii în amintirea celor care l-au cunoscut.

Era curios nea Țuți, dacă există și cealalaltă lume (de dincolo) și dacă și acolo se vânează. Dă-ne un semn!

Mai devreme sau mai târziu ajungem toți pe plaiurile vânătorii.

– Nonconformistul fatalist
– Si un ou e o viata
– Sunt un fatalist


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

 1. Cuvintele sunt de prisos in aceste clipe …. Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște! Sunt sigura ca de sus ne transmite un zambet cald și sfaturi … asa ca de la prieten la prieten. Ii mulțumesc pentru sfaturile primite încă din anul 1996. Sincere condoleante familie!

 2. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Domnul Profesor ! In desele intalniri obisnuia sa-mi aminteasca de faptul ca amandoi am avut aceeasi diriginta .A iubit nespus de mult natura ,care i-a dat tarie .Veti ramane vesnic in amintirea familiei noastre .Profesor Onofrei Ion,Frumuselu,Glavanesti

 3. Dumnezeu sa il odihneasca. Cu gandul ca sufletul sau va hoinari prin gradina Domnului inconjurat de pasarile cerului. Un om deosebit. Sincere condoleante familiei.

 4. Domnul profesor Rang mi-a scris în caietul de practica, ceva ani în urma: ” sa nu îți fie rușine ca plângi, acesta este rolul liderului sa sufere și sa infrunte!” Cu siguranță Domnue Profesor Rang, ati fost unul din cel mai iubit și apreciat lider al reușitei, al curajului, al curatei valori! Va mulțumesc pentru exemplu de viață pe care l-ați oferit! Acolo pe Pajiștea Raiului, răsplata va așteaptă! Dumnezeu sa va păstreze veșnic amintirea peste ani și ani!

 5. L-am visat pe Tuti asta noapte,il intrebam daca mergem joi
  la vanatoare si el a disparut cu 12 ore inainte.A lasat un gol
  in suflet,alaturi de multe altele lasate de cei dragi disparuti.
  Am multe amintiri despre el si cu el,vanatori,csteii nostri si
  multe alteleM-a sunt in urma cu 3 saptamani ingrisjorat ca nu
  raspundeam,o defectiune la telefonul meu.Mi-a povestit ca inca mai vana,desi nu mai putea merge mult si il ajutau
  amicii.
  Condoleante lui Catalin.baiatul lui si copiilor lui,lui Iulian
  baiatul mai mare si familieilui

 6. Alăturăm lacrimile noastre celor ale îndureratei familii, asigurând-o de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu sa-l odihneasca!
  Fam. Ionel Andriescu

LĂSAȚI UN MESAJ