A murit Cristian Jigău, șef adjunct al Fiscului băcăuan

  31

  Cristian Jigău, șef adjunct al Administrației Județene a Finanțelor Publice Bacău, la Serviciul „Colectare – persoane fizice”, a încetat din viață luni, 19 iunie, după o scurtă dar chinuitoare suferință, în urma unor repetate atacuri cerebrale.

  „Colectivul nostru – a opinat unul dintre colegii săi de serviciu, dar și de facultate, Dragoș Bădioiu, șef adjunct la aceeași instituție, la Serviciul Colectare, persoane juridice – pierde un profesionist de mare valoare, dar și un coleg deosebit, un om de mare omenie.

  Am absolvit împreună studiile superioare de specialitate în 1996, în Bacău, deci colegul nostru nu avea decât 47 de ani acum. Din 1999 a lucrat numai în finanțe, un domeniu căruia i s-a dedicat trup și suflet.

  Este o grea pierdere și pentru noi, colegii, dar mai ales pentru familia sa. Era căsătorit și avea o fiică în clasa a zecea. Dumnezeu să-i primească sufletul în grădinile Sale și să-l odihnească de-a pururi!”.


  Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

  31 COMENTARII

  1. Am aflat cu stupoare de trecerea in nefiinta a domnului Cristi Jigau, un mare om, un adevarat frate pentru mine, mereu aproape in clipele grele prin care am trecut in 2011 si apoi. Sunt alaturi de familia indoliata. Aceeasi compasiune si din partea surorei mele Mihaela!

  2. Nu imi vine sa cred ! Cristi era un om extraordinar si un excelent profesionist !!!
   ANAF-ul a pierdut un profesionist cum rar intalnesti !
   Domnul Dumnezeu sa te odihneasca si sa te ierte Cristi !!! Ramas bun !

  LĂSAȚI UN MESAJ