Un adolescent de 15 ani, care a lovit si jefuit o fetita de 12 ani, a fgost prins de politistii bacauani.

La data de 08.09.2015, orele 15:24, Poliția Municipiului Bacău a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat domiciliat în Bacău, despre faptul că fiica lui, în vârstă de 12 ani, in timp ce se afla în fata unei societăți comerciale de pe str Stefan cel Mare, a fost lovită cu pumnul peste fata de un tânăr, care i-a smuls din mână telefonul mobil în husa căruia avea și suma de 350 lei, după care a fugit printre blocuri.

Urmare a activităților întreprinse de lucrătorii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău, în ziua de 24 septembrie 2015, au identificat şi condus la sediul Poliţiei mun. Bacău un tânăr de 15 ani, iar urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, s-a stabilit că acesta este autorul faptei comise la data de 8 septembrie a.c., a cărui victimă a fost minora de 12 ani.

Având în vedere vârsta autorului, acesta urmează a fi prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bacău în vederea expertizării neuro-psihiatrice.

Se continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ