Cele doua fete, una de 17 ani si alta de 20 de ani, traversau regulamentar Bulevardul Unirii, din municipiul Bacau, când au fost lovite de o masina.

Accidentul a avut loc zilele trecute si a fost provocat de un tânar de 31 de ani, din judetul Vrancea. In urma impactului, tânara de 20 de ani a fost grav ranita, fiind internata in spital cu mai multe fracturi, iar cealalta a scapat cu doar câteva contuzii.

La fata locului au ajuns politistii de la Rutiera care au deschis o ancheta pentru vatamare corporala din culpa si l-au testat pe sofer pentru a stabili daca era baut, insa rezultatul a fost negativ.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. A mia oara nu pot intelege de ce nu este publicat numele si prenumele soferului, asa cum se procedeaza in toata presa occidentala, unde daca scrii o prostie chiar te ia mama dracului, nu ca in Romania, altfel spus teama asta de a nu cumva fi admonestat sau dat in judecata ca vai, ai dat in vileag numele cuiva, nu este justificata. Este vorba despre un accident, politia a stabilit cine era la volan, se stiu numele victimelor, puteau fi publicate declaratii ale martorilor si asa citeau oamenii mai cu avant aceasta stire.

LĂSAȚI UN MESAJ