Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 7 iulie a.c., în jurul orei 02.45, de către U.P.U. din cadrul Spitalului Judeţean Bacău, despre faptul că la această unitate s-a prezentat un tânăr care afirmă că a fost victima unui accident rutier produs pe raza comunei Valea Seacă.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că la data de 6 iulie a.c., în jurul orei 22.00, un tânăr de 26 de ani, din comuna Valea Seacă, în timp ce conducea un moped neinregistrat pe D.J. 119 B, în localitatea Valea Seacă, avand ca pasager un tânăr de 20 de ani, a încercat să evite un câine, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat cu mopedul pe carosabil.

După producerea evenimentului rutier conducătorul mopedul a părăsit locul accidentului.

PUBLICITATE

Ulterior pasagerul de 20 de ani a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

Din verficări a mai rezultat că tânărul de 26 de ani nu posedă permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul pe drumul public fara a detine permis de conducere, vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ