Cea de-a VIII-a editie a Festivalului „Studentiada” a debutat ieri cu deschiderea oficiala care a avut loc de la ora 12.00 in aula universitatii, eveniment la care au participat aproximativ 100 de studenti (fata de 39, anul trecut). Festivalul este programat sa se desfasoare pâna vineri, cu posibilitatea de a se intinde si pe weekend, si va cuprinde diferite activitati culturale, sportive, work-shop-uri, teme de dezbatere, etc.

„Direct, vor participa peste 500 de studenti, iar indirect vor participa toti studentii universitatii care sunt in numar de 5400. Studentii ar trebui sa se implice in aceste activitati deoarece ei se pot cunoaste astfel mai bine cu ceilalti colegi, pot lega prietenii. In acest sens vom organiza o seara multiculturala in care vor fi implicati studentii Erasmus (studenti din Italia, Spania si Franta), in care studentii din alte tari isi vor prezenta traditiile si obiceiurile”, a precizat Viorel Mihai Munteanu, presedintele Ligii Studentilor din Universitatea „V. Alecsandri” Bacau. Festivalul „Studentiada” se desfasoara la nivel national, simultan, in 16 centre universitare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ