De la sfârsitul saptamânii trecute s-a reluat procedura de ridicare a masinilor abandonate pe domeniul public al municipiului Bacau. Au fost deja ridicate patru masini din diferite zone ale orasului, dar politistii locali au mai identificat alte câteva zeci.

„In acest moment, agentii locali din cadrul Biroului de Siguranta Rutiera mai au in lucru un numar de aproximativ 30 de masini, procedura de identificare fiind, in continuare, in plina desfasurare.

Politia Locala efectueaza actul de constatare, identificarea masinii, somarea proprietarului acolo unde este cazul si intocmirea documentelor premergatoare emiterii Dispozitiei de Primar”, spune Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

PUBLICITATE

Primaria are sarcina de a ridica, depozita, gestiona si valorifica aceste masini, uitate in parcari sau pe spatiul verde din jurul blocurilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

17 COMENTARII

  1. Si pe strada Bicaz sunt cateva masini care sunt abandonate si ocupa locurile de parcare cu o nesimtire grosolana, una nu mai are numere de inmatriculare dar cunoastem propritarul care nu doreste sa o mute sa mai elibereza un loc de parcare.

  2. pe alexandru cel bun o Fabia albastra, si un Fiat regata (tamponat), pe aleea parcului o duba mercedes, cu gemul de la sofer spart iar langa aceasta alta masina abandonata (avariata) pe 22 decembrie un matiz avariat, o dacia 1307 pe post de debara (vis a vis de profi), pe logofat tautu in fata la numarul 5 o dacia intrata in asfalt cu buruienile pana la geam!

  3. Dar alea de vanzare ce statut au? ca e plin Bacaul de ele, si asa sunt putine locuri de parcare, nu plateste nimeni nimic undeva pentru ele…Nu o sa inteleg niciodata de ce nu face primaria locuri de parcare cu plata pe langa blocuri, ar strange si fonduri suplimentare iar doritori ar fi destui. In unele zone nu trebuie decat sa scrie numarul masinii pe sosea…

  4. Cei de la Astra Asigurari,cu sediul pe strada Ion Luca Caragiale,isi depoziteaza masinile cu dauna totala in parcarea din spatele blocului,ocupand jumatate din parcare. Cand vin angajatii la munca in timpul zilei,nu mai ai aproape nici un loc. Poate in alte cazuri nu au oamenii posibilitati,dar aici e vorba pur si simplu de nesimtire. Ce putem sa facem sa ii determinam sa caute alt loc pt depozitatea masinilor?

  5. Ce parere aveti despre masinile care sunt innmatriculate in bulgaria ,deci platesc taxe in bulgaria,iar eu care platesc taxe pe masina de doua ori cat la apartament ,nu gasesc parcare cand vin de la servici..????oare e corect? Oare chiar nu poate face nimeni dreptate??voi ce ziceti?

LĂSAȚI UN MESAJ