Preşedinţii birourilor electorale de circumscripţie locale au inceput in aceasta dimineata preluarea, de la Centrul de Afaceri şi Expoziţional, după un grafic stabilit de Instituţia Prefectului judeţului Bacău, începând cu ora 07.00, pe bază de proces verbal şi sub paza structurilor Ministerului Afacerilor Interne, buletinele de vot, timbrele autocolante, ştampilele şi celelalte materiale necesare desfăşurării scrutinului de vot.

Acestea vor fi depuse la birourile electorale de circumscripţie locale şi vor fi preluate, tot pe bază de proces verbal şi sub pază, în cursul zilei de sâmbătă, 4 iunie 2016, de către preşedinţii birourilor electorale ale celor 634 de secţii de votare din judeţ.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne vor asigura paza buletinelor de vot, ştampilelor şi a tuturor celorlalte materiale pe toată perioada, până la finalizarea procesului electoral, precum şi asigurarea climatului de siguranţă, ordine şi linişte publică.

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ”Mr. Constantin Ene” din Bacău efectuează, în această perioadă, acţiuni de prevenire a incendiilor la obiectivele în care se organizează secţiile de votare, în scopul consolidării climatului de siguranţă a cetăţenilor şi pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor locale din acest an.

Alegerile vor avea loc duminica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ