15 iulie 2024
ActualitateA început Luna Ecoatitudine la Moinești, cu o expoziție de mărțișoare și...

A început Luna Ecoatitudine la Moinești, cu o expoziție de mărțișoare și felicitări

La Moinești a debutat Luna Ecoatitudine, cu o expoziție de mărțișoare și felicitări dedicate lunii martie și primăverii. Toate exponatele sunt realizate din materiale reciclabile, iar fondurile care se vor colecta vor fi utilizate pentru cazuri sociale.Au răspuns prezent la invitația primăriei, pentru al paisprezecelea an consecutiv, de a participa la această activitate, toate instituțiile de învățământ din municipiul Moinești.

„Ne dorim ca promovarea unor astfel de metode de reciclare să fie utilizate de fiecare dintre noi. Astfel, minimizăm consumul de resurse naturale și promovăm conceptul de economie circulară, fiecare așa-zis deșeu intrând într-un nou circuit și având o nouă utilitate”, a declarat Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești.

Expoziția este organizată în holul sălii de festivități a Primăriei Moinești și poate fi vizitată zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8-16,  până pe data de 15 martie.

Unitățile de învățământ din Moinești care au participat la această frumoasă activitate sunt Școala Gimnazială „Ștefan Luchian”, Grădinițele „Ion Creangă” și „Ghiocel”, Școala Gimnazială „George Enescu” cu Grădinița „Pinocchio”, Școala Gimnazială „Tristan Tzara”, Grădinița „Cheița de Aur”, Școala Gimnazială „Alexandru Sever” cu Grădinița „Pinnocchio”, Liceul Teoretic „Spiru Haret” și Colegiul Tehnic „Grigore Cobălcescu”.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri