Marti, la Sala Polivalenta din municipiul Onesti a avut loc deschiderea oficiala a Campionatului de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne, etapa finala iar dupa festivitate s-a si dat startul competitiei.

Circa 100 de sportivi din Politie, Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Politia de Frontiera, din mai multe judete ale tarii, s-au inscris in cursa. Luptele dintre ei se vor da si miercuri urmând ca dupa-amiaza, dupa inmânarea premiilor pentru cei mai buni dintre ei, sa se declare inchis campionatul.

La finalul acestei competitii vor fi recompensati cu premii, de catre Primaria Onesti, si trei sportivi locali, care au obtinut rezultate internationale. Campionatul de Unifight al MAI este unul cu traditie. Ajuns la a X-a editie, atrage an de an zeci de angajati ai ministerului care se antreneaza permanent pentru a urca pe podium.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ