La data de 02 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bacău și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat două percheziții domiciliare în comuna Hemeiuș.

A fost astfel identificat un tânăr de 27 de ani, din județul Iași, bănuit de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate a rezultat că în perioada ianuarie – februarie 2015, cel în cauză ar fi pătruns în mai multe rânduri în incinta depozitului de materiale de construcții aparținând unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras mai multe bunuri feroase in valoare de 15.000 lei, pe care ulterior le-a valorificat ca fier vechi.

PUBLICITATE

De asemenea, din cercetări a rezultat că în noaptea de 26/27.03.2015, bărbatul ar fi pătruns prin efracție într-un magazin din comuna Hemeiuș, de unde a sustras țigări în valoare de 2000 lei.

Față de bănuit s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Bacau cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ