Poliţiştii din comuna Sascut au fost sesizaţi, la data de 12.07.2015, în jurul orei 09,30, de către o localnică de 40 de ani, cu privire la faptul că un conducător auto necunoscut i-a distrus podeţul betonat din faţa locuinţei sale.

La faţa locului poliţiştii au identificat, în afara părţii carosabile a D.J. 119A, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, care prezenta avarii însemnate în partea din faţă.

În timpul verificărilor, la faţa locului s-a prezentat un bărbat de 33 din comună, care a precizat că este proprietarul autoturismului respectiv şi că acesta i-a fost sustras de către prietenul său de 32 de ani, din Oneşti, în timp ce se aflau pe Barajul de pe lacul de acumulare de pe râul Siret, profitând de faptul că fusese lăsat pornit.

PUBLICITATE

Din verificări a mai rezultat că bărbatul de 32 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea vehicul fără permis de conducere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ