Un tânăr de 18 ani, bănuit că ar fi sustras o autoutilitară din curtea unui moineștean și ar fi condus-o pe drumurile publice, a fost depistat de polițiști.

Polițiștii moineșteni au fost sesizați de un bărbat de 50 de ani, din comuna Măgireşti, cu privire la faptul că în noaptea de 03/04.04.2015, persoane necunoscute i-au sustras o autoutilitară, ce se afla parcată în curtea locuinţei sale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că în noaptea de 3 aprilie a.c., bărbatul de 50 de ani a parcat autoutilitara în curtea locuinţei sale din municipiul Moineşti, a lăsat cheile în contact, a închis porţile de acces în curte şi s-a deplasat în comuna Măgirești. În dimineața zilei de 4 aprilie a.c., în timp ce se deplasa către municipiul Moineşti, bărbatul de 50 de ani și-a găsit autoutilitara parcată pe un podeţ, în faţa unui imobil aflat la aproximativ 100 de metri de locuința sa.

PUBLICITATE

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat un tânăr de 18 ani, din Moinești, bănuit de săvârșirea faptei. Din cercetări a rezultat că acesta profitând de faptul că autovehicului avea cheile în contact, l-a sustras din curtea persoanei vătămate și l-a condus pe drumul public aproximativ 100 de metri, timp în care a lovit un stâlp din beton.

Din verificări a rezultat că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ