Politistii de la Transporturi Feroviare Bacau au dat de urma celui care a provocat incendiul de marti seara, din Gara Bacau, unde doua vagoane dintr-o garnitura de tren au fost facute scrum.

Este vorba despre un barbat de 35 de ani, din comuna Hemeius, care se pare ca isi facuse acolo un fel de adapost provizoriu unde mai ramânea uneori.

In seara respectiva ar fi aprins un foc fie sa se incalzeasca, fie sa-si pregateasca ceva de mâncare, dar l-a scapat de sub control si de frica a fugit in loc sa anunte pentru a se interveni cu mijloace de prima interventie.

PUBLICITATE

Individul s-a ales acum cu dosar penal pentru infractiunea de distrugere din culpa si urmeaza sa se stabileasca prejudiciul.

In urma acestui incendiu, au ars doua vagoane dintr-o garnitura nefunctionala ce era stationata pe o linie de rezerva, insa au fost si doua trenuri care au avut intârzieri de 60 si 90 de minute.

„Au fost salvate tronsonul de cabluri de semnalizare al statiei CFR si locomotiva tip plug, folosita pentru deszapezire. In urma incendiului, ce a avut drept cauza probabila folosirea focului deschis in spatii inchise, au ars materiale combustibile din doua vagoane”, a declarat lt. Andrei Grecu, ofiter relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ