Miercuri dimineata, pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau au reluat cautarile celor doua persoane din comuna Saucesti, care marti dupa-amiaza s-au inecat in Siret, in timp ce se scaldau.

In jurul orei 9.30 au gasit trupul barbatului de 35 de ani si l-au adus la mal, insa cautarile au fost continuate pentru a-l gasi si pe baiatul de 14 ani. Pompierilor bacauani li s-au alaturat si scafandrii de la ISU Vaslui Si ISU Vrancea.

Tânarul de 35 de ani si baiatul de 14 ani au mers de la stâna pe care primul dintre ei o detinea pe un câmp din Serbesti la Siret sa se racoreasca. Au intrat intr-o zona unde apa era mica, insa minorul s-a tot indepartat si a ajuns intr-un loc unde curentii sunt foarte puternici.

PUBLICITATE

Barbatul a incercat sa-l ajute, dar si el a fost inghitit de ape. Omul era tatal a trei copii mici, iar baiatul de 14 ani lucra la el ca sa câstige bani pentru rechizite si haine.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ