La sfârsitul saptamanii trecute, trupul celui de-al doilea tânar inecat in râul Trotus, in noaptea de 13 spre 14 aprilie, in localitatea Târgu Trotus, a iesit la suprafata.

Un barbat a observat ca in zona casei de apa, din cartierul catolic al municipiului Onesti, pluteste cadavrul unei persoane si au fost alertati imediat pompierii de la detasamentul din localitate.

Militarii au intervenit si l-au adus la mal unde s-a confirmat faptul ca este baiatul de 19 ani, din Slanic Moldova, pe care ei l-au cautat vreme de doua saptamâni.

PUBLICITATE

El si fratele mamei sale, un tânar de 22 de ani, si-au gasit sfârsitul in apele Trotusului in timp ce incercau sa treaca râul cu o caruta, ca sa mai scurteze drumul.

Atunci, un element de siguranta al atelajului s-a desprins, au ajuns in apa, iar din cauza curentilor puternici nu s-au putut salva.

Singurul care a scapat cu viata a fost prietenul lor, de 23 de ani, care-i insotea si care a reusit sa se prinda de hamurile calului care l-a tras la mal.

Dupa ce a anuntat politia, pompierii de la Detasamentul Onesti au inceput cautarile iar a doua zi de la tragedie a fost gasit doar trupul baiatului de 22 de ani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ