Joi, CNADNR a dat in folosinta Podul Rutier peste Oituz, la Poiana Sarata. Acesta a fost reabilitat in ultimii doi ani, de compania Freyrom SA. Lucrarile au început în noiembrie 2014, vechiul pod aflându-se într-o stare avansata de degradare, iar circulatia se desfasura cu dificultate si restrictii.

Deschiderea podului este de 22.4 m, în lungime totala de 38.87 m. Odata cu constructia Podului rutier peste Oituz la Poiana Sarata pe DN 11, au fost îmbunatatite conditiile generale de circulatie si de asemenea, sporit gradul de siguranta al traficului cât si cresterea vitezei de deplasare.

Valoarea investitiei a fost de 4,2 milioane de lei, din care eligibili, 3, 3 milioane de lei. Lucrarea este in garantie 24 de luni, de la semnarea procesului verbal de receptie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. 10 ani a durat reparația podului și s-a circulat îngreunat semaforizat.

    Acum s-a mutat semaforul la Poiana Sărată. Sper sa nu dureze iar 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ