Consilierii locali au avut vineri sedinta ordinara din aceasta luna. N-a fost una lipsita de contre. La mapa, consilierii au avut mai multe rectificari bugetare.

Majoritatea, formata din consilierii PNL a fost de acord cu doua proiecte care vor angaja sume mari din bugetul local, respectiv cel pentru a gasi o cladire pentru Directia de Taxe si Impozite (circa 6 milioane de lei), dar si cel de a construi un sediu potrivit pentru Directia Servicii Publice (circa 7,7 milioane de lei).

Consilierii au fost de acord si cu o rectificare bugetara de 2,5 milioane de lei pentru personal, bunuri si servicii, adica pentru plata salariilor majorate ale angajatilor din primarie, proiect aprobat deja lunile trecute si 1,5 milioane de lei pentru mai multe capitole: 213 mii lei catre autoritati executive, 200 mii lei pentru intretinere spatii verzi, 800 mii la capitolul transporturi, 40 mii lei la capitolul protectie civila, 35 mii lei – bani pentru deschiderea cresei Letea, care va avea loc intre 9 si 13 noiembrie. In fine, 250 mii lei s-au dus catre Politia Locala.

PUBLICITATE

Directia Servicii Publice primeste 135 mii pentru infrumusetarea orasului de sarbatorile de iarna. La capitolul Salubritate s-au alocat 124 mii pentru modernizarea statiei de tratare a levigatului (lichidele aparute in urma depunerii deseurilor) la groapa de gunoi, in timp ce pentru alimentarea grupului de cogenerare s-au dat 500 mii lei.

Despre discutiile contradictorii care au aparut in timpul sedintei, aflati in paginile cotidianului Desteptarea de saptamâna viitoare, la fel ca si pe site-ul nostru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Stie cineva cand va fi gata PT11? Si daca nefericitii care depind de acest PT vor mai avea apa calda anul asta, ca se spala la lighean la 0 grade in oras european!

  2. daca tot se dau bani…de ce consiliul local nu-i directioneaza catre d-l nechita care are destule datorii la stat…poate asa o sa-si achite si el datoriile…..de aceste datorii ce spui d-le consilier?…cate datorii ai la fisc d-le nechita marcel?

LĂSAȚI UN MESAJ