Evenimentul se desfasoara pentru al cincilea an consecutiv si va avea loc in zilele de 22-23 august in centrul municipiului Bacau, in fata Hotelului Decebal.

“Vom aduce la start un numar de 60 de echipe, insumand peste 200 de participanti din toate zonele tarii si din strainatate (Polonia, Bulgaria si Moldova)” – se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Pe langa competitia propriu-zisa se vor desfasura concursuri adresate publicului, face painting, breakdance, tatuaje hena, baschet in scaun rulant si un concert.

PUBLICITATE

Anul trecut, turneul a avut parte de o interactiune cu peste 15.000 de persoane pe online, dintre care au fost prezente in zilele de competitie 2000 de persoane.

In 2015 organizatorii se astepta la un public mult mai numeros datorat locului de desfasurare din centrul orasului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ