Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) – Serviciul Teritorial Bacau l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Mihail H., acuzat de infractiunea de trafic de influenta.

Potrivit rechizitoriului, in zilele de 13 si 14 martie 2014, acesta ar fi pretins de la un om de afaceri, care ulterior l-a si denuntat, suma de 200.000 euro „pentru a-si exercita influenta pe care a lasat sa se creada ca o are, prin intermediul altei persoane, asupra judecatorilor din cadrul Curtii de Apel Bacau, în vederea obtinerii unei hotarâri favorabile societatii comerciale al carei asociat este denuntatorul”, se arata in comunicatul DNA.

Societatea avea calitatea de petent într-un litigiu, privind achizitiile publice, ce se afla pe rolul Curtii de Apel Bacau. Dosarul barbatului acuzat de trafic de influenta se va judeca la Tribunalul Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ