Un barbat de 55 de ani, din Bacau, a cazut peste balustrada pasarelei pentru pietoni a Podului Serbanesti si a ajuns la spital.

Omul s-a urcat pe balustrada incercând sa-si recupereze sapca luata de vânt, insa s-a dezechilibrat si a cazut in gol, de la circa 15 metri.

In urma impactului cu solul, bacauanul s-a ales cu un picior rupt si a fost transportat la spital de catre un echipaj Smurd al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau.

PUBLICITATE

In urma cu trei ani, un alt barbat de 65 de ani s-a aplecat peste balustrada tot ca sa-si recupereze caciula luata de vânt si a ramas blocat intre barele din metal. Pentru ca nu a primit ajutor de la trecatori, el a sunat atunci la 112 si a fost salvat de pompieri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ