Mizeria aruncata zilele trecute a fost curatata, dar a ramas cea lasata de altii, mai demult

Desi legea interzice aruncarea deseurilor de constructii la intâmplare, un bacauan nu a luat in seama aceasta interdictie si, intr-una din serile trecute, a descarcat un camion intreg de moloz chiar pe un spatiu verde.

Locul deversarii ales de el a fost strada Depoului din municipiul Bacau, in apropiere de Podul Margineni, alaturi de alte dale din beton ce erau aruncate acolo de mai mult timp.

Dupa ce a scapat de deseuri, individul s-a urcat la volan si si-a vazut de drum. Toata actiunea a fost, insa, fotografiata de un martor, care a sesizat Politia Locala. Agentii de aici au reusit sa-l identifice si „l-au pedepsit”.

„A fost identificat si obligat sa ridice de acolo tot ce a aruncat. A facut curatenie si a fost sanctionat cu avertisment”, a declarat Relu Mardare, directorul Politiei Locale Bacau. La fata locului au ramas insa dalele din beton.

Conform unei hotarâri de consiliu local din 2010, depozitarea deseurilor de constructii in alte locuri decât cele amenajate este interzisa si se pedepseste cu amenda intre 500 si 2.000 de lei pentru persoanele fizice si de la 2.000 la 2.500 de lei pentru persoanele juridice. (R.B, G.P.)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Astia (ori prosti, ori corupți) de la politia locală erau in stare sa il amendeze pe cel care a sesizat! Cum sa ii dai doar avertisment??? Exemplul e foarte prost, concluzia este ca daca ești prins nu riști nimic!!!

LĂSAȚI UN MESAJ