Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Bacău au fost sesizaţi la data de 14.07.2015, orele 13.30, de către o femeie de 34 ani, din mun. Bacau, despre faptul că în jurul orei 09.30 a fost victima unui accident rutier produs pe Bld.Unirii din mun. Bacău, iar conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei.

În urma cercetărilor, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 54 ani, din Bacău. Acesta conducea un autoturism pe Bld. Unirii din mun. Bacău, avand direcţia de mers către centrul oraşului și ajungând la trecerea pentru pietoni de la intersecţia cu str. Nicu Enea, bărbatul nu a acordat prioritate de trecere persoanei care era angajată regulamentar în traversarea străzii, acroşând-o cu oglinda retrovizoare din partea dreaptă a autoturismului, părăsind apoi locul producerii accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

In urma investigaţiilor medicale, victima nu a necesitat internare.

PUBLICITATE

Atât victima, cât şi conducătorul auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rambele rezultate indicând 0.00 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. Conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ