30 aprilie 2024
SportFotbal/ Amical: Aerostar, victorie cu FC Dinamo Bacău

Fotbal/ Amical: Aerostar, victorie cu FC Dinamo Bacău

Profitând de faptul că nu a avut meci în etapa a 19-a, în condițiile în care Turris Oltul Turunu-Măgurele, adversara sa din această rundă s-a retras din campionat, divizionara B Aerostar Bacău a susținut sâmbătă un joc de verificare. Amicalul, programat la Săucești, în compania echipei de ligă a patra FC Dinamo Bacău a fost câștigat de Aerostar cu scorul de 3-0.

Golurile „aviatorilor” au fost marcate de Danale, Vraciu și Darius Mureșan. „Încercăm ca în această pauză de două săptămâni să facem reglajele necesare în vederea finalului de sezon regulat și a play-out-ului” a declarat antrenorul Aerostarului, Mișu Ionescu, care, săptămâna trecută, a pus un accent deosebit pe pregătirea fizică, intensificând astfel numărul antrenamentelor:

„Ne confruntăm cu mai multe probleme la acest capitol, ăsta e adevărul”. În jocul-test cu FC Dinamo Bacău, Mișu Ionescu a mizat pe garnitura: Petrișor- Alecsandru, Ardei, Bobaru, D. Mureșan- Burlacu, P. Popescu- Danale, Mihalcea, Al. Popescu- Vraciu. Au mai jucat: Segev, Bobârnac, Tofan, Chirilă și Belciu.



Sâmbătă, 20 martie, de la ora 11.00, în penultima etapă a sezonului regulat din liga secundă, Aerostar va primi vizita Concordiei Chiajna, echipă care pe 11 martie, în deschiderea rundei a 19-a a remizat, 0-0, acasă cu Petrolul Ploiești. Concordia ocupă locul 15, cu 18 puncte, în timp ce Aerostar se află pe penultimul loc al clasamentului, cu 10 puncte.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri