29 martie 2024
EvenimentCaravana mobilă Barrier a ajuns în Bacău

Caravana mobilă Barrier a ajuns în Bacău

După Cluj-Napoca, Zalău și Bistița, municipiul Bacău găzduiește, până duminică, 12 august, inclusiv, primul showroom mobil din România, Barrier TestMobil. Caravana Barrier TestMobil a ajuns, astfel, acasă, și a fost amplasată în Piața Tricolorului.

BarrierTestMobil este un proiect lansat în toamna anului trecut de compania băcăuană Electric Plus, administratorul brandului de tâmplărie de PVC Barrier. Vizitatorii pot testa la bordul caravanei eficiența energetică a ferestrelor termoizolante de ultimă generație. O fac și cu ajutorul tehnologiei Virtual Reality (realitate virtuală).
Proiectul Barrier Test Mobil este prima experienţă de Virtual Reality din România, dar și din Europa, realizată de un producător de tâmplărie termo-izolantă, prezentat cu ajutorul unui show-room mobil interactiv.

În caravană – am aflat de la Alexandru Andrei, manager de proiect – sunt prezentate câteva produse cu înalt conținut tehnologic: rulouri cu acționare pe bază de senzori, doar prin mișcarea mâinii (cu izolație termică și fonică), geamuri speciale cu protecție interioară la lumină, cu jaluzele între foile de sticlă sau cu mâner special cu microcip care transmite unei stații-mamă montată la ieșirea din casă dacă sunt toate ferestrele închise sau care fereastră a rămas deschisă. „Caravana – a precizat managerul de proiect – oferă o experiență unică în Bacău. Vizitatorii ei au posibilitatea de a se informa corect despre tâmplăria PVC și din aluminiu, despre eficiența energetică a acesteia, dar și despre eficiența ei fonică și despre eficiența antiefracție. Toate acestea pentru ca oamenii să știe cum să achiziționeze corect astfel de produse”.



Caravana este deschisă în Bacău în intervalul orar 10,00 – 19,30. Traseul ei prin țară are zece opriri în Moldova, Dobrogea și Ardeal.

„Dăm posibilitate celor care ne călcă pragul să interacționeze cu produsele noastre atât în manieră virtuală, cât și în mod real. Suntem aici, de fapt, o comunitate, pentru că în fiecare oraș venim împreună cu partenerii noștri de acolo. Barrier Test Mobil este un proiect de anvergură pe care îl vom desfășura timp de trei ani”.
Gabiel Miron, director de marketing la Electric Plus

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri