30 aprilie 2024
Top StoryPoliţiştii au reţinut un tânăr de 29 de ani pentru înşelăciuni prin...

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 29 de ani pentru înşelăciuni prin metoda ,,accidentul”

Polițiștii din Bacău au reţinut un tânăr din judeţul Constanţa care ar fi obținut 14.000 de lei, prin metoda ,,accidentul”, de la două persoane vătămate din localitate.

La data de 25 iunie a.c , polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au identificat şi depistat doi tineri din judeţul Constanţa, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prin metoda ,,accidentul”.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în seara zilei de 07 mai a.c., cei doi tineri, de 29 de ani, ar fi indus în eroare două persoane vătămate, de 69 şi 73 de ani, prin atribuirea de calităţi mincinoase, solicitând sume de bani de la acestea. O persoană vătămată ar fi fost prejudiciată de 9000 de lei, iar în cazul celeilalte, cu suma de 5000 de lei.



Unul din tineri a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propuneri legale.

Celălalt tânăr se află în stare de arest preventiv în Centrul de reţinere şi Arest preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, fiind cercetat pentru fapte similare.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri