23 aprilie 2024
ActualitatePoliția în acțiune

Poliția în acțiune

Bănuit de furt calificat, reţinut de poliţişti

În urma investigaţiilor specifice desfăşurate de poliţiştii de la Secţia 2 Poliţe Bacău, la data de 16 aprilie a.c., un tânăr de 21 de ani, din Buhuşi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.
Acesta, în noaptea de 13/14 aprilie a.c. ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Bacău de unde ar fi sustras mai multe pachete de ţigări şi băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu în valoare de 1000 de lei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, iar tânărul în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere legală.

Bărbat cercetat de poliţişti după ce a condus băut şi a acroşat un autovehicul parcat



La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din Bacău, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cornişa Bistriţei a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, provocând daune materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectueaza cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Sancţionat de poliţişti pentru transport de persoane fără licenţă

La data de 16 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat un bărbat de 51 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Doctor Alexandru Şafran din localitate.
Din verificări s-a stabilit că bărbatul în cauză transporta persoane în regim taxi, pe ruta Oneşti- Bacău, fără a deţine documente legale de transport public de persoane.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional şi i-au fost reţinute plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare pentru o perioadă de şase luni.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri