30 aprilie 2024
Top StoryPe drumurile județene se circulă în condiții de iarnă

Pe drumurile județene se circulă în condiții de iarnă

Circulația autovehiculelor nu este blocată sau suspendată pe drumurile județene. Fac excepție cele șase segmente de drum care au fost închise prin hotărârea Consiliului Județean Bacău, motivat de traficul extrem de redus.

E vorba despre DJ 207 F Pădureni-Ilieși (cu varianta de ocolire Berești Bistrița-Pădureni-Racova-Ilieși), DJ 252 Ocheni-Găiceana (ocolire prin Huruiești-Ocheni-Dealu Morii-Găiceana), DJ 156 H Runc-graniță Neamț (drum impracticabil), DJ 156B Blăgești-Băsești (drum închis, pod avariat), DJ 252 B Gioseni-Bazga (cu varianta de ocolire Chetriș-Gioseni-Horgești-Bazga), DJ 252F Bărtășești-Brad (cu varianta de ocolire Iz. Berheciului-Brad).

Deși contractul de deszăpezire încheiat de Serviciul Public Județean de Drumuri (SPJD) Bacău vizează perioada 15 noiembrie – 15 martie, operatorii s-au mobilizat și au lucrat non-stop duminică pentru înlăturarea poleiului și a zăpezii de pe carosabil.



„S-a intervenit cu utilaje pe toate drumurile și nu sunt probleme, dar se circulă în condiții de iarnă. Le recomandăm participanților la trafic să aibă mașinile echipate corespunzător, chiar cu lanțuri în cazul mașinilor mari”, a declarat ing. Lenuța Ardeleanu, directorul SPJD Bacău.

Primăria Bacău a intervenit cu 20 de utilaje, astăzi, in oraș și cu 20 de oameni pentru curățarea trotuarelor, în tura de seară. Mâine se va interveni cu 100 de oameni la trotuare, în tura de dimineață.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri