– inscrierile se fac pâna vineri inclusiv si sunt disponibile peste 50 de posturi, pentru incadrare din sursa externa

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau organizeaza un nou concurs pentru a angaja politisti din sursa externa.

Sunt 45 de posturi vacante de agenti de politie in specialitatea Ordine Publica, impartite astfel: 11 posturi în structura siguranta publica si patrulare – mediul urban, 33 de posturi în structura posturi de politie comunala – ajutor sef post – mediul rural, 1 post agent II siguranta publica si patrulare si conductor câine – mediul urban la Politia Municipiului Onesti – Biroul de ordine publica, dar mai sunt si 7 posturi pentru Politie Rutiera si 2 posturi pentru reincadrea fostilor politisti.

PUBLICITATE

Inscrierile au inceput luni si in primele doua zile la Serviciul de Resurse Umane al IPJ Bacau s-au inscris 75 de candidati. Cei mai multi, 59 dintre ei, au optat pentru un post de ajutor sef de post, 5 pentru Politie Rutiera si 11 pentru siguranta publica si patrulare. Pentru posturile de conductor câine si cele pentru reincadrare nu s-a depus nicio cerere.

Cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti, sa nu aiba antecedente penale si nici sa nu fie urmariti penal, sa fie declarati apt din punct de vedere fizic, medical si psihologic, sa aiba inaltimea de minimum 1,70 m barbatii si 1,65 m femeile si sa detina permis de conducere, categoria B.

Ei vor trebui sa treaca de testarea psihologica si de proba sportiva pentru a ajunge la testarea scrisa, care este programata pentru data de 19 noiembrie.

Candidatii declarati „admis” si încadrati ca politisti nu se pot muta pe un alt post timp de cel putin trei ani de la numirea în prima functie, cu exceptia situatiei în care intervine reorganizarea unitatii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ