Aici se vor construi apartamentele pentru personalulsanitar

Dupa ani buni de asteptare, in municipiul Bacau se vor construi primele locuinte prin ANL. „Este vorba de 50 de apartamente pe care le vom da cadrelor medicale.

Disponibilitatea este un teren pe strada Constantin Ene 20, lânga Muzeul de Stiinte ale Naturii. Ar fi primul proiect in ultimii ani si speram sa fie finalizat in doi ani.

Incepem demersurile pentru a face documentatia necesara”, a declarat viceprimarul Dragos Stefan. In municipiul Bacau, ANL a construit in total 700 de locuinte.

PUBLICITATE

Pe de alta parte, blocul construit pe strada Fagaras 25 si preluat de fosta administratie in anul 2009 de la ANL va fi dat in administrare Consiliului Judetean Bacau.

Pâna acum, acesta a fost in conservare, pastrat pentru cadrele medicale care urmau sa lucreze la Spitalul Municipal.

Primaria Bacau va transfera proprietatea catre CJ, printr-o hotarâre de consiliu, dar pe perioada limitata, pâna la deschiderea obiectivului medical finantat de la bugetul local. Municipalitatea va pastra doar ultimul etaj al blocului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Documentatie exista din anul 2002, sub denumirea de “Locuinte pentru medici”, exact pe amplasamentul amintit. A fost intocmita de SC General Proiect SA. Trebuie doar reactualizata .

LĂSAȚI UN MESAJ