La data de 28 aprilie a.c., polițiștii au oprit în trafic în municipiul Bacău două autoturisme la volanul cărora au fost identificați un tânăr de 22 de ani, din comuna Stănişeşti, respective un bărbat de 36 de ani, din comuna Filipeni.

Polițiștii au constatat că cei doi transportau 20 și respective 15 carcase de miel, ambulate în saci de rafie, ce urmau să fie comercializate în Piața Centrală din Municipiul Bacău.

În urma verificărilor efectuate cu privire la proveniența, legalitatea transportului și sacrificării mielilor, față de cei doi s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 720 de lei fiecare, conform H.G. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

PUBLICITATE

IMG-20160429-WA0007

Cele 35 de carcase de miel, cu o greutate totală de 350 de kg și în valoare de 7 000 de lei, au fost ridicate şi neutralizate de instituţiile abilitate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Neutralizate la institutiile abilitate!!!! mai carcotasilor dar unde avem aceste institutii in Bacau!!! au fost confiscati ca sa nu mai plateasca mielul de pasti si cum cu mita e mai greu hop au prins taraneii afaceristi si fara acte!!!! oricum luati bine mielul in gura si cu pofta 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ