Marti, judetul Bacau, a fost rascolit de politistii de la mai multe structuri care au actionat pentru cresterea sigurantei publice.

In total, 25 de persoane, suspectate ca au savârsit infractiuni au fost depistate, iar 13 dintre ele au si fost retinute pentru 24 de ore.

In cadrul acestei actiuni a fost prins si un urmarit international. Barbatul de 30 de ani, din Bacau, poseda mandat european de arestare emis de autoritatile olandeze pentru falsificarea mijloacelor electronice de plata.

PUBLICITATE

A fost retinut si se vor demara procedurile pentru extradarea sa in Olanda. In Penitenciarul Bacau a ajuns si un tânar de 18 ani, care avea mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Acesta a fost condamnat la un an si opt luni pentru tâlharie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ