Fotbal copii: AS Viitorul Bacau a cucerit trofeul ProSport

1

Disputat la sfârșitul săptămânii trecute la Focșani, Campionatul de Bronz Cupa ProSport Focșani, o competiție adresată copiilor născuți în anul 2008, a reunit la start nouă echipe: Stars Brăila, ProSport Focșani, AFC Bubu Bacău,Sporting Bacău, LM București, CSM Râmnicu Sărat, Luceafărul Brăila, Aripile Bacău și AS Viitorul Bacău.

Cele nouă echipe au jucat în 3 serii, finala disputându-se între echipa gazdă, ProSport Focșani și AS Viitorul Bacău. După terminarea timpului regulamentar de joc scorul a fost 1-1, echipa băcăuană impunându-se la loviturile de departajare (de la 9 metri) cu scorul de 3-2, cucerind trofeul.

„A fost o competiție foarte bună și sunt foarte bucuros că am reușit să câștigăm acest trofeu. Elevii mei au jucat foarte bine, sunt mulțumit de evoluția lor și trebuie să precizez că noi am jucat și cu doi copii mai mici, născuți în 2009, copii care efectiv m-au încântat cu jocul lor”, a declarat Giani Căpușă, antrenirul AS Viitorul Bacău. Lotul echipei căștigătoare a fost compus din: Matei Ancuța, Iustin Ambăruș, Rareș Coteață, Eduard Husaru, Andrei Gaciu, Radu Vasiliu, Alexandru Macrea, Andrei Anchidin și Răzvan Ureche.

PUBLICITATE

La sfârșitul acestei săptămâni se dispută la Focșani un turneu similar dar pentru grupele de copii născuți în anul 2009, un turneu la care va fi prezentă și echipa celor de la AS Viitorul Bacău pregătită de antrenorul Geani Căpușă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua,
    La Focsani au fost trei Campionate intr-unul:Campionatul de Aur/Argint/Bronz….poate ar fi frumos din partea dvs.sa felicitati si celelalte echipe din Bacau pt.evolutia lor….

LĂSAȚI UN MESAJ